Greiçevci tregon se cilat janë vijat e kuqe në dialog sipas raportit “Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ Kosovë-Serbi”
Greiçevci tregon se cilat janë vijat e kuqe në dialog sipas raportit “Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ Kosovë-Serbi”

Drejtori i Institutit Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) , Labinot Greiçevci, në një intervistë për Telegrafi.com me gazetarin Muhamet Hajrullahu, ka folur rreth sondazhit të realizuar nga ky institut lidhur me çështjen e dialogut Kosovë-Serbi, të titulluar ” Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”.Greiçevci ka treguar se në këtë sondazh numri i të anketuarëve ka qenë 1110 persona në 38 komuna të Kosovës.

Kliko ketu per ta shikuar artikullin dhe videon e plote.
Publikimet e RIDEA-s
Publikimet e RIDEA-s RIDEA publikon artikuj akademik në revista të njohura ndërkombëtare, komente dhe opinione në gazetat e përditshme vendore dhe ndërkombëtare.
Raporte dhe Studime
Raporte dhe Studime Substanca dhe Gjendja e Zbatimit te Marreveshjeve te Dialogut Kosove-Serbi
Artikuj Akademik
Artikuj Akademik Kufijtë e një marrëdhënie të lënë pas dore: Korrupsioni dhe Liria Ekonomike. Qerimi, Qerim R. dhe Sergi, Bruno S.
Revista për Çështje Evropiane dhe Ndërkombëtare
Revista për Çështje Evropiane dhe Ndërkombëtare Gjendja e përgjithshme e sferës së botimeve akademike ose shkencore në Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi dhe shtete të tjera.
Komente/OP-ED
Komente/OP-ED Problemet e vjetra dhe shtetet e reja. Qerim Qerimi. (Taipei Times, 2008).
E-newsletter
E-newsletter Përmbledhje e aktiviteteve të RIDEAs në aspekte të ndryshme që shfaqet dy herë në vjet.