RIDEA: Kërkohet nga Serbia hapja e dosjeve për të pagjeturit
RIDEA: Kërkohet nga Serbia hapja e dosjeve për të pagjeturit Kosova duhet ta kushtëzojë Serbinë me hapjen e të gjitha dosjeve dhe dhënien e informatave që kanë të bëjnë me personat që aktualisht janë
Tema e të pagjeturve duhet të jetë pjesë e dialogut me Serbinë (VIDEO)
Tema e të pagjeturve duhet të jetë pjesë e dialogut me Serbinë (VIDEO) Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studimin “Personat e pagjetur dhe personat e zhvendosur” në
Çështja e personave të zhdukur dhe dialogu Kosovë-Serbi (VIDEO)
Çështja e personave të zhdukur dhe dialogu Kosovë-Serbi (VIDEO) Në Kosovë përfaqësues të Institutit Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit bënë thirrje të martën që çështja e personave të
RIDEA prezanton studimet “Personat e pagjetur” dhe “Personat e zhvendosur”
RIDEA prezanton studimet “Personat e pagjetur” dhe “Personat e zhvendosur” Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezanton studimin “Personat e Pagjetur” dhe “Personat e Zhvendosur” në
"Nuk mund të ketë pajtim me Serbinë pa u zgjidhur çështja e të pagjeturve"
"Nuk mund të ketë pajtim me Serbinë pa u zgjidhur çështja e të pagjeturve" Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka prezantuar studimin “Çështja e personave të pagjetur në kontekstin e
RIDEA prezanton studimin “Personat e pagjetur” dhe “Personat e zhvendosur”
RIDEA prezanton studimin “Personat e pagjetur” dhe “Personat e zhvendosur” Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) sot prezanton studimin “Personat e pagjetur” dhe “Personat e zhvendosur”
Kërkohet nga Serbia hapja e dosjeve për të pagjeturit
Kërkohet nga Serbia hapja e dosjeve për të pagjeturit Kosova duhet ta kushtëzojë Serbinë me hapjen e të gjitha dosjeve dhe dhënien e informatave që kanë të bëjnë me personat që aktualisht janë
Kërkohet që çështja e të pagjeturve të përfshihet patjetër në dialogun me Serbinë
Kërkohet që çështja e të pagjeturve të përfshihet patjetër në dialogun me Serbinë Çështja e personave të pagjetur si dhe çështja e personave të zhvendosur sipas Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit
Ambasadori i Norvegjisë bën thirrje që të arrihet marrëveshje e ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë, vonesat paraqesin rreziqe
Ambasadori i Norvegjisë bën thirrje që të arrihet marrëveshje e ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë, vonesat paraqesin rreziqe Është duke u zhvilluar konferenca Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ ndërmjet Kosovës dhe Serbisë i organizuar nga RIDEA.Gjatë kësaj