Njoftim (9 Qershor 2020)
Njoftim (9 Qershor 2020) Konferencë për shtyp rreth prezantimit të rezultateve të hulumtimit/sondazhit: Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’ ndërmjet Kosovës
Njoftim (13 Janar 2020)
Njoftim (13 Janar 2020) Së shpejti, Instituti RIDEA fillon me zbatimin e serisë së hulumtimeve të opinionit publik në Kosovë që trajtojnë peisazhin aktual politik
Njoftim (26 Nëntor 2019)
Njoftim (26 Nëntor 2019) Konferenca për shtyp për të ardhmen e procesit të pajtimit përbrenda Kosovës dhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Kontekstin e Marrëveshjes
Njoftim (18 Nëntor 2019)
Njoftim (18 Nëntor 2019) Konferenca per shtyp rreth prezentimit te studimeve-Ceshtja e Kompleksit te Trepces ne Kontekstin e ‘Finales se Madhe’ Eventuale Ndermjet
Njoftim (24 tetor 2019)
Njoftim (24 tetor 2019) Konferenca per shtyp rreth prezantimit te studimit ‘Pretendimet e Serbise mbi ‘Investimet’ ne Kosove nga Ndermarrjet Shoqerore Serbe pas
Njoftim (16 tetor 2019)
Njoftim (16 tetor 2019) Konferencë për shtyp rreth prezantimit të studimeve mbi 'Fondin për Sigurimin Pensional dhe Invalidor të Kosovës' dhe 'Raportet Bilaterale
Njoftim (24 shtator 2019)
Njoftim (24 shtator 2019) Konferencë për shtyp rreth prezentimit të studimeve mbi 'Personat e Pagjetur' dhe 'Personat e Zhvendosur' në kontekstin e marrëveshjes
Njoftim (24 qershor 2019)
Njoftim (24 qershor 2019) Nën organizimin e Institutit RIDEA, pavarësisht qëndrimeve diametralisht të kundërta rreth procesit të dialogut, janë mbledhur rreth një
Deklaratë shtypi (21 qershor 2019)
Deklaratë shtypi (21 qershor 2019) Konferenca: - Zëri i Popullit rreth 'Finales së Madhe' ndërmjet Kosovës dhe Serbisë (Vëllimi II) - (E hënë, 24 qershor 2019, ora 09:30) në