Njoftim (24 tetor 2019)
Njoftim (24 tetor 2019) Konferenca per shtyp rreth prezantimit te studimit ‘Pretendimet e Serbise mbi ‘Investimet’ ne Kosove nga Ndermarrjet Shoqerore Serbe pas
Njoftim (16 tetor 2019)
Njoftim (16 tetor 2019) Konferencë për shtyp rreth prezantimit të studimeve mbi 'Fondin për Sigurimin Pensional dhe Invalidor të Kosovës' dhe 'Raportet Bilaterale
Njoftim (24 shtator 2019)
Njoftim (24 shtator 2019) Konferencë për shtyp rreth prezentimit të studimeve mbi 'Personat e Pagjetur' dhe 'Personat e Zhvendosur' në kontekstin e marrëveshjes
Njoftim (24 qershor 2019)
Njoftim (24 qershor 2019) Nën organizimin e Institutit RIDEA, pavarësisht qëndrimeve diametralisht të kundërta rreth procesit të dialogut, janë mbledhur rreth një
Deklaratë shtypi (21 qershor 2019)
Deklaratë shtypi (21 qershor 2019) Konferenca: - Zëri i Popullit rreth 'Finales së Madhe' ndërmjet Kosovës dhe Serbisë (Vëllimi II) - (E hënë, 24 qershor 2019, ora 09:30) në
Njoftim (10 qershor 2019)
Njoftim (10 qershor 2019) Në përputhje me sugjerimet dhe mbikqyrjen rigoroze të profesorëve të Universitetit të Oksfordit, dhe me punën e palodhshme të programerëve
Njoftim (2 prill 2019)
Njoftim (2 prill 2019) -Konferenca: ‘Gratë për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë’Sot në Prishtinë, kemi trajtuar në formë përmbajtësore rolin e gruas në fazën
Deklaratë shtypi (1 prill 2019)
Deklaratë shtypi (1 prill 2019) Konferenca: - Gratë për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë - (E marte, 2 prill 2019, ora 09:30) në Swiss Diamond Hotel Prishtina (Salla
Njoftim (22 mars 2019)
Njoftim (22 mars 2019) -Tryezë diskutimi në Gjilan-‘Dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë: Alternativat dhe Opsionet’Sot në Gjilan kemi zhvilluar diskutime