RIDEA Organizoi Konferencë për Studimin e ri të Politikave mbi - Përfshirjen e Grave në Procesin e Paqes Kosovë-Serbi-
RIDEA Organizoi Konferencë për Studimin e ri të Politikave mbi - Përfshirjen e Grave në Procesin e Paqes Kosovë-Serbi- 23.04.2024 Në bashkëpunim me Inclusive Peace, RIDEA ka lansuar studimin e politikave me titull "Formësimi i Paqes: Përfshirja e Grave në
Formësimi i Paqes: Përfshirja e Grave në Procesin e Paqes Kosovë-Serbi
Formësimi i Paqes: Përfshirja e Grave në Procesin e Paqes Kosovë-Serbi RIDEA dhe Inclusive Peace me seli në Gjenevë kanë lansuar një studim të ri politikash me datën 22 prill 2024 në temën 'Formësimi i Paqes:
RIDEA: të hetohen përgjegjësit e krimeve të luftës
RIDEA: të hetohen përgjegjësit e krimeve të luftës Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka prezantuar studimin “Procesi i pajtimit në mes të shqiptarëve dhe
RIDEA: Duhet hetim ligjor për përgjegjësit e luftës dhe trajtim të rasteve me profil të lartë
RIDEA: Duhet hetim ligjor për përgjegjësit e luftës dhe trajtim të rasteve me profil të lartë Shpend Voca ka folur për përgjegjësit e luftës dhe trajtim të rasteve me profil të lartë. Janë dy shtylla që duhen konsideruar në këtë
RIDEA prezantoi studimet rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi 18.11.2019
RIDEA prezantoi studimet rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi 18.11.2019 Në Prishtinë Instituti Kërkimor për cështje Evropiane dhe të zhvillimit RIDEA publikoi raportin e rradhës në lidhje me dialogun
RIDEA prezanton studimet rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi
RIDEA prezanton studimet rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi RIDEA ka prezentuar studimet e rradhës sa i përket fazes finale të dialogut Kosovë-Serbi. Iraj Hashaj deklarohet të ketë thënë se Trepca
Kosova dhe Serbia kanë shumë cështje të hapura, duhet dialog (VIDEO)
Kosova dhe Serbia kanë shumë cështje të hapura, duhet dialog (VIDEO) Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) në Kosovë ka bërë një studim lidhur me dialogun Kosovë-Serbi, në të
RIDEA: "Kosova duhet të kërkoj dëmshperblim nga Serbia për shkatërrimin e Trepcës"
RIDEA: "Kosova duhet të kërkoj dëmshperblim nga Serbia për shkatërrimin e Trepcës" Çështja e Trepçës ka qenë pjesë e studimit të fundit nga Instituti Ridea. Iraj Hashaj nga po i njejti institut ka deklaruar se Serbia duhet
Kosova kërkon reparacionet e luftës (VIDEO)
Kosova kërkon reparacionet e luftës (VIDEO) Janë shumë çështje që Kosova dhe Serbia duhet t’i definojnë në marrëveshjen finale Kosovë-Serbi. Në kuadër të kësaj marrëveshjeje sipas një