Konkurs për anketues/Intervistues Terreni -Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit(RIDEA)- (29 Prill 2024)
29.04.2024 | 12:00
Konkurs për anketues/Intervistues Terreni -Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit(RIDEA)- (29 Prill 2024)
Konkurs për anketues/Intervistues Terreni -Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit(RIDEA)- (30 Nëntor 2019)
02.12.2019 | 11:20
30 Nëntor 2019 Në kuadër të projekteve të mbështetura nga MPJ e Norvegjisë, Instituti RIDEA fton të interesuarit nga të gjitha komunat e Kosovës të aplikojnë për pozita të lira si anketues/intervistues terreni.
Praktikë me pagesë në Prishtinë – Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) (27 Shtator 2019)
27.09.2019 | 10:41
27 shtator 2019.Praktikë me pagesë në Prishtinë – Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) (27 Shtator 2019)RIDEA aktualisht është duke kërkuar (3) tre praktikantë për të
Praktikë me pagesë në Prishtinë – Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) (23 maj, 2019)
12.06.2019 | 11:08
23 maj, 2019Praktikë me pagesë në Prishtinë – Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA)RIDEA aktualisht është duke kërkuar (2) dy praktikantë për të filluar punën sa më parë.
Konkurs për Anketues / Intervistues Terreni (6 pozita) (29 janar, 2019)
02.05.2019 | 10:14
29 janar, 2019Konkurs për Anketues / Intervistues Terreni (6 pozita)Në kuadër të projekteve të mbështetura nga MPJ e Norvegjisë, Instituti RIDEA fton të interesuarit nga këto komuna të Kosovës
Konkurs për Anketues/Intervistues Terreni (26 tetor, 2018)
02.05.2019 | 10:13
26 tetor, 2018Konkurs për Anketues/Intervistues TerreniNë kuadër të projekteve të mbështetura nga MPJ e Norvegjisë, Instituti RIDEA fton të interesuarit nga të gjitha komunat e Kosovës të aplikojnë
Praktikë me pagesë në Prishtinë – Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) (16 tetor, 2017)
02.05.2019 | 10:12
16 tetor, 2017Praktikë me pagesë në Prishtinë – Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA)RIDEA aktualisht është duke kërkuar (3) tre praktikantë për të filluar punën sa më